objektbyggen-ab-logo

Tjänster

Vi bygger allt från betonggrunder till färdiginredda kontor och lokaler.
Ni kan ta vara på vår erfarenhet genom att i ett tidigt skede diskutera tankar och idéer med oss.

Ritningar och konsultation

På Objektbyggen tycker vi att det är viktigt att vara med från start, att tillsammans med våra kunder sitta ner och diskutera och spåna idéer.

Vi vet av erfarenhet hur viktigt det är med ett gediget teoretiskt förarbete, med skisser, tidsplanering och kostnadsberäkningar. Ju bättre grund vi har att stå på, och ju mer insatta både vi och kunderna är i projektet från start, desto bättre blir slutresultatet. De senaste åren har det blivit allt viktigare och ställs högre krav på rätt dokumentation, och därför bistår vi gärna med konsultation och expertråd.

Vid ett bygge krävs inte bara ritningar, utan också genomarbetade energibalansberäkningar och konstruktionshandlingar. Vi lovar dig ett hundraprocentigt och noggrant arbete, och tar ansvar för både kontakt med kommunen och att ta fram all nödvändig dokumentation. Vi kan det här och vi engagerar oss i våra kunder. Det bygger ett förtroende och långsiktiga relationer, vet vi. Av erfarenhet.

Industri och kontorslokaler

Vi bygger allt ifrån små till stora industri- och kontorslokaler. Både betong, stål och trähallar. Efter dina behov så tar vi fram en lösning som funkar er.

Mark- och grundarbeten

För att kunna garantera våra kunder ett proffsigt arbete från allra första början, behövs både kunskap om och erfarenhet av entreprenadmaskiner och markarbeten.

Vi har alla nödvändiga maskiner som vi främst använder för egna projekt, men också hyr ut med eller utan förare. Objektbyggens egen maskinpark gör oss till en stark partner med både muskler och resurser att ta oss an och ansvara för alla led i byggprocessen. Det garanterar också en smidig och tidseffektiv process eftersom vi sköter allt inom företaget. Dessutom kan vi snabbt rycka ut på akuta ärenden i närområdet, det finns alltid personal som kan hjälpa till med markjobb eller reparationer vid oförutsedda händelser.

Renovering & ombyggnad

Vi utför de flesta typer av renoveringar och ombyggnationer. Även hyresgästanpassning av lokalen kan vi ordna.

Övrigt

Vi utför även andra typer av byggnationer så som villor, kajer och bryggor. Vi har även möjlighet att hyra ut maskiner med förare om ni så skulle behöva.