objektbyggen-ab-logo

Från idé till nyckel

Vår specialitet är att ta hela ansvaret för nybyggnation av industri- och kontorslokaler. Vi utför allt från markarbeten till färdiginredda kontor till ett fast pris.

Våra tjänster Läs mer

Ritningar och konsultation

På Objektbyggen tycker vi att det är viktigt att vara med från start, att tillsammans med våra kunder sitta ner och diskutera och spåna idéer.

Industri och kontorslokaler

Vi bygger allt ifrån små till stora industri- och kontorslokaler. Efter dina behov så tar vi fram en lösning som funkar er.

Mark- och grundarbeten

Vi har alla nödvändiga maskiner som vi främst använder för egna projekt, men också hyr ut med eller utan förare.

Renovering & ombyggnad

Vi utför de flesta typer av renoveringar och ombyggnationer. Även hyresgästanpassning av lokalen kan vi ordna.

Ritningar och konsultation

På Objektbyggen tycker vi att det är viktigt att vara med från start, att tillsammans med våra kunder sitta ner och diskutera och spåna idéer.

Vi vet av erfarenhet hur viktigt det är med ett gediget teoretiskt förarbete, med skisser, tidsplanering och kostnadsberäkningar. Ju bättre grund vi har att stå på, och ju mer insatta både vi och kunderna är i projektet från start, desto bättre blir slutresultatet. De senaste åren har det blivit allt viktigare och ställs högre krav på rätt dokumentation, och därför bistår vi gärna med konsultation och expertråd.

Vid ett bygge krävs inte bara ritningar, utan också genomarbetade energibalansberäkningar och konstruktionshandlingar. Vi lovar dig ett hundraprocentigt och noggrant arbete, och tar ansvar för både kontakt med kommunen och att ta fram all nödvändig dokumentation. Vi kan det här och vi engagerar oss i våra kunder. Det bygger ett förtroende och långsiktiga relationer, vet vi. Av erfarenhet.

Se våra
referenser


Referensobjekt Ritningar och konsultation

Såhär arbetar vi

Såhär arbetar vi

Vår specialitet är att ta hela ansvaret för nybyggnation av industri- och kontorslokaler. Vi utför allt från markarbeten till färdiginredda kontor.

Ni kan ta vara på vår erfarenhet genom att i ett tidigt skede diskutera tankar och idéer med oss. Vi utvecklar idéerna till ritningar. Men vill ni att vi endast ska ansvara för en viss del av en byggnation eller renovering, så gör vi det också.

Läs mer om oss Ladda ner vår broschyr