objektbyggen-ab-logo

Från idé till nyckel

Vår specialitet är att ta hela ansvaret för nybyggnation av industri- och kontorslokaler. Vi utför allt från markarbeten till färdiginredda kontor till ett fast pris.

Våra tjänster Läs mer

Ritningar och konsultation

På Objektbyggen tycker vi att det är viktigt att vara med från start, att tillsammans med våra kunder sitta ner och diskutera och spåna idéer.

Industri och kontorslokaler

Vi bygger allt ifrån små till stora industri- och kontorslokaler. Efter dina behov så tar vi fram en lösning som funkar er.

Mark- och grundarbeten

Vi har alla nödvändiga maskiner som vi främst använder för egna projekt, men också hyr ut med eller utan förare.

Renovering & ombyggnad

Vi utför de flesta typer av renoveringar och ombyggnationer. Även hyresgästanpassning av lokalen kan vi ordna.

Mark- och grundarbeten

För att kunna garantera våra kunder ett proffsigt arbete från allra första början, behövs både kunskap om och erfarenhet av entreprenadmaskiner och markarbeten.

Vi har alla nödvändiga maskiner som vi främst använder för egna projekt, men också hyr ut med eller utan förare. Objektbyggens egen maskinpark gör oss till en stark partner med både muskler och resurser att ta oss an och ansvara för alla led i byggprocessen. Det garanterar också en smidig och tidseffektiv process eftersom vi sköter allt inom företaget. Dessutom kan vi snabbt rycka ut på akuta ärenden i närområdet, det finns alltid personal som kan hjälpa till med markjobb eller reparationer vid oförutsedda händelser.

Såhär arbetar vi

Såhär arbetar vi

Vår specialitet är att ta hela ansvaret för nybyggnation av industri- och kontorslokaler. Vi utför allt från markarbeten till färdiginredda kontor.

Ni kan ta vara på vår erfarenhet genom att i ett tidigt skede diskutera tankar och idéer med oss. Vi utvecklar idéerna till ritningar. Men vill ni att vi endast ska ansvara för en viss del av en byggnation eller renovering, så gör vi det också.

Läs mer om oss Ladda ner vår broschyr